1 Ă„r! 🎉🎈

Kl :11.25 den 7 december 2015, kom vĂ„r lilla Ă€lskade Valter till vĂ€rlden. Nu har du varit hos oss i 1 Ă„r. Året har gĂ„tt otroligt fort. Fort jag tĂ€nker pĂ„ förlossningen kĂ€nns det som det nĂ€stan var igĂ„r! Kan bara lĂ€ngta tillbaka till precis nĂ€r du kom till oss. Finns inga ord att beskriva nĂ€r man fĂ„r upp sitt barn i famnen efter en förlossning och vĂ€ntan i 9 mĂ„nader.

Du Àr vÀrldens godaste, glada, busiga, kloka och mysigaste unge. Utvecklas och upptÀcker vÀrlden varje dag. Just idag har du lÀrt dig hur man klÀttrar upp pÄ storasysters stol vid matbordet. Allt för att kÀnna och hitta pÄ allt i fönsterkarmen och hitta ut genom fönstret.

Sedan förra mÄnaden har du lÀrt dig att klÀttra ner frÄn soffan och sitter jÀtte fint i soffan. Man ser verkligen att du tycker om att sitta i soffan och mysa och leka med nÄgon leksak.

Just nu Àr du vÀldigt mammig och Àlskar att komma upp och ge vÀrldens bamse kram, sÄ mysigt!

Äter helst sjĂ€lv och vĂ„ran mat. Burkmat funkar men inte roligt.

Har precis börjat med storlek 80 i klĂ€der. Vilket innebĂ€r köpa nya fina klĂ€der 😍 👌

Gör mycket ljud ifrÄn dig. Försöker verkligen att hÀrma djur ljud.

Har fÄtt för sig att det Àr jÀttekul att bitas. Gör sÄ ont!! Har 7 tÀnder.

GĂ„r/springer sjukt snabbt.

Böcker tycker han om att titta i. Älskar att gosa med kuddar.

Man kan inte ge Alicia nÄgot utan att han ocksÄ vill ha. VÀldigt medveten. Blir ledsen om han inte fÄr, kontrollera, mobiler och datamusen försvinner hela tiden för han har dem hela tiden, haha! Evigt letade alltid.


Detta inlĂ€gg skrev jag för lĂ€nge sedan man glömt publicerart de och gjort de helt klart. Men lĂ€gger upp de nu i efterhand för jag vill ha det uppskrivet :) 




Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0