Premiär grillning och barnloppis

Lördags morgon kom Linnéa och hämta upp mig för att vi skulle till grodans barnloppis i Glumslöv. Där får man vara 1 timme innan öppning annars kan man lika gärna strunta i att gå in om man vill ha ut av de bra sakerna. 


Men det är det absolut värt de. Fast det var riktigt kallt att stå där klockan nio på morgonen att vänta. För hur kul är det inte att hittar något fint till ett riktigt billigt pris som man behöver. Ska nog börja gå på fler loppisar. 

Jag fyndade pussel till barnen fram för allt till Alicia. Kostade 5 och 10 kronor, hur billigt som helst! Köpte också några olika spel och en ny målarbok, pärlor och pärlplattor. Sen hittade jag en jacka till Alicia som jag först velade om jag verkligen skulle ta ifrån pomp de lux. I och med hon egentligen inte behövde den. Men är hur nöjd som helst att jag köpte den! Tycker den är så fin. Såg idag att man kunde vända ut och in på den. Blev den helt plötsligt marinblåa också :)
 



När vi shoppat loss på loppisen stack vi och handlade på Ica maxi. Vi hade bestämt sedan innan att vi skulle premiär grilla :D Nu när våren börjar komma. Vi grillade grillspett som är min favorit. För då kan lägga på vad man själv tycker är gott. Linnéa och Robin grillade korv och kotletter. Till de hade vi sallad, såser och hemma gjorda klyftpotatis. Sen på kvällen blev det massa godis och barnen överlyckliga att de fick äta popcorn, haha! Ni skulle sett dom 😂 En helt perfekt lördag enligt mig.

RSS 2.0