Inget går som planerat!

Hej :) Jag kan ju säga att jag är en person som gärna vill att allt ska gå som planerat. Blir sjukt stressad av när princip allt går åt skogen. Det är vad denna vecka har gjort. 

Knappt hunnit med något som vi planerat in! Känns som allt bara går emot en. Måndag var det värsta :( För då la vår katt död nedan för vår utertrapp i snön. Han hade blivit påkörd men tagit sig hem till oss. Så himla fint och stark av honom <3 

Har gråtit floder för honom denna veckan. Han var verkligen en speciell katt och vi alla älskar honom otroligt! Kommer sakna han jättemycket. Känns så tomt utan han. Hans syster gick bort i sommaras, blev också påkörd. Så det har varit tufft för oss. Från haft 3 djur till att ha 1 djur nu. 

I onsdags när jag skulle gå ner i vår källare för att hämta julsakerna ser jag att vi har massa vatten i vår källare i två rum. Som vi inte riktigt förstod vart de kom ifrån. Bara till att försöka få undan de mesta. 

Till fredag natt kräker Alicia ner våra sängkläder först en gång och sen en gång till. Så himla synd om henne! 

Fredag morgon går jag ner för att börja tvätta våra tänkten. Kommer ner någon timme senare och inser att vi har vatten över allt. Nu vet vi vart felet är till 100% Stopp där vattnet rinner ner från tvättmaskinen. Nu kan vi inte tvätta de nerkräkna sängkläderna. Panik! 

Inser att vår helg inte blir som vi tänkt oss. Men frågar snällt om Alicias farmor hade kunnat tänka sig ta hand om Alicia när Ivan kommit hem från jobbet så vi kan åka och handla det absolut nödvändiga på Väla till bb-väskan. Hög tid att ha den fixad för jag har haft så ont denna veckan. Kommer inte kunna göra det i helgen. Alicia mådde hur bra som helst sen under hela dagen. Slutade med att Camilla, Alicias farmor åker med mig och Ivan stannar hemma med Alicia ist. Hon behövde ändå handla saker hon hade glömt. 

Nu idag lördag kom Ivans pappa hit, Erik för att hjälpa oss med felet i källaren. Ivan och han som tur fixar felt och nu kan vi tvätta igen :D Då inse vi att alla vår tvätt där nere har blivit genom blöt av all vatten som läckt. Vi har så klart mycket tvätt där nere :( Så nu får vi tvätta för fullt så kläderna inte blir dåliga. 

Kvällen går mot sitt slut, Alicia super trött för envisat sig med att inte vila något under hela dagen, fast hon varit trött. Så vi nattar henne, jag somnar som vandligt också under tiden. Har blivit förkyld och super ont i halsen så är rätt trött av mig. Vaknar 2 timmar senare och går ner till Ivan och vi dricker te och äter en macka. Sen hör jag att Alicia är ledsen. Ivan går upp till henne kommer ner med henne väldigt snabbt. Då har hon kräkt ner hela sig och sin säng :( Stackare vår lilla tjej. Hon är vist sjuk ändån. Så vi kommer antagligen åka in med henne imorgon och kolla hur hon verkligen mår. Eller så får det bli på måndag. Vi har inte så bra koll vart man kan åka till på helgerna. Hon har varit sjuk och inte varit sig själv nu i 2 veckor nu. Så man börjar bli orolig nu! 

Så denna helgen har typ inget blivit gjort och vårt hem blir mer kas än någonsin. Hoppas vi får undan lite imorgon. Nu är klockan halv 3 på natten och jag kan inte sova. Så ska gå ner och hänga upp en tvätt och lägga in en ny. 

Ursäkta mitt super långa inlägg. Men känns så skönt att skriva av sig.

Vår älskade katt, Vanye <3 
 

RSS 2.0