En mysig dag med barnen

Fredag idag, vi har varit ute mycket idag trotts det kalla och blåsiga vädret. Har bara kommit några få regndroppar under dagen så då får man passa på att gå ut.

Jag packa en liten picknick väska och gick in på Konsum för att handla till lite extra sen gick vi till lekplatsen. Spenderade en del tid där. Sen när det började bli allt för kallt. Så hade Camilla sagt att vi var välkommen ditt för Amira var där och Ivan ska iväg med sitt jobb.

Super snällt att vi fick komma på besök och middag. Valter ville absolut inte sova när vi var där. Han har bara vilat en kort stund under dagen. Så vi har fått hålla honom vaken och jag kunde inte gå förren lite innan 7 för han inte skulle somna förtidigt. Satt bara ner honom i vagnen sen somnade han.

När vi kom hem gick jag upp med Alicia och hon har nog aldrig somnat så fort någon gång. Hon har verkligen sprungit runt hela dagen. Inte konstigt att hon somnade snabbt.

Nu är ju dilemmat om man bara ska sätta sig framför tven och kolla film och njuta av att barnen sover gott i sin säng. Eller om jag ska städa, haha! Blir nog lite undan plockning av leksaker sen film. Synd att inte Ivan är hemma. För då hade vi fått en lång mysig kväll tillsammans. Men han har det trevligt med sitt jobb. Det är han så värld! ❤

RSS 2.0