En trevlig helg

Det har varit fullrulle hela helgen. I lördags smet jag snabbt in på Väla och fixade saker till Alicias inbjudningskort. Ivan gick i förväg in på leoslekland med barnen sen kom jag också ditt. 


Är verkligen super att vara där. Valter vågar verkligen göra allt och vet exakt hur man klättra Alicia med. Vi tog varsin barn och åkte rutschkan klättrade överallt. Sen körde vi hem och gjorde mat och höll kväll. 

Idag stod det övningskörning på schemat och shopping av skor med Camilla. Blev ett par fin skor som skall användas på bröllopet vi ska på nästa helg och två vardagsskor, välbehövligt. 

Alicia fyller år exakt om en vecka så köpte lite små presenter till henne. Vi körde till butiklinnea som jag verkligen älskar att åka till. De har så himla mycket fina saker. Massa fint till barn. Man ville bara köpa typ allt. Man vet knappt vad man ska välja men valde två saker till Alicias som hon ska få i present som hon garanterat kommer tycka om. 

Efter att kört och shoppat blev jag sjukt trött. Tar verkligen på krafterna! Men kvällen fick ändå bestå av att fixa inbjudningskort till Alicia 3 års kalas. Imorgon ska jag posta de. Blev nöjd trotts jag inte fick de inbjudningskorten jag tänkt mig. Blir det när man har förmycket att tänka på så man glömmer bort tiden.   


Haha kolla Valters hår! 😂

RSS 2.0