Min helg

I torsdags åkte vi till Kågeröd efter jag övingskört. Då vi njöt utav solen hela dagen och tog lungt och åkte och kollde på en super fin trädgård i Axelvold. Fredag så var den minsant fint väder då med. Vi åkte till Familija i Hyllinge och kollade och köpte fina krukor till vårt nya hem som vi ska flytta till sen :) 
 
Efter de tyckte vi lite synd om hundarna så vi bestämde oss för att gå ner till sjön. Så de fick bada :D Dock var Cliff en liten mes som inte vågade riktigt simma. Han höll sig vid kanten och busade ändån. På kvällen var vi bjuda hem till Linnea och Robin på grillkväll. Sofie och Dan var också bjudan. Blev kycklinge och krov till mat med klyftpotatis, sallad och sås, mums! Blev en lung och mysig kväll med prat och film :) 
 
Lördag var det dags för jobb hela dagen i det super fina vädret. Rätt surt att stå och jobba i butik just då! På kvällen köpte vi hem gottis och kollade på Eurovision Song Contest. Var så trött mot slutet, kunder verkligen inte hålla ögona öppna så Ivan fick väka mig när vinnaren var klar! Haha. Tyckte absolut att Danmarks bidrad var en av dom bästa. Glad att hon vann :D Tyckte om Sverigens så klart och Norges också :) 
 
Söndag bestod av jobb! Har tyvärr inga bilder från hemma hos Neja och Robin :/ Glömde ta de. 
 
 
 
 
 
 
Fredag :)
 
 
 
 
 
 
Lördag :)
 
RSS 2.0