Sjuka igen!

Hej, är hemma har det varit sjukstuga länge nu. Först den ena och sen den andra osv. Gud vad jag längtar tills det elände är över. Förhoppningsvis kommer det bli bättre nu när vi ska vara hemma i 2 månader tillsammans. För det är nästan alltid Alicia som blir sjuk från dagis sen blir vi andra också sjuka. 

Just nu är det jag och Valter som är sjuka. Jag är riktigt förkyld, ont i halsen från och till och hostar. Min näsa känns som ett stort sår :( 

Så sjuk som Valter har varit nu sen midsommar har jag inte varit med om innan. Inte alls sig själv, varit så ledsen, absolut inte kommit till ro. Inte velat sova för sig själv, aldrig hänt innan! Ända som fick honom till att sova ett litet tag var att han la uppe på någon av oss.

Det har varit riktigt varmt några dagar nu, så det har varit riktigt jobbigt för alla barn och tillochmed för oss. Gör inte saken lättare när lilla Valter är förkylda, hostar, feber och kräker upp slem. Vi har tillochmed varit på akuten med honom för han har knappt velat äta och dricka något. Men han hade bara en förkylning ett virus i kroppen. Tur är ju de! 

Men nu är han ändå på förbättringsvägar :D Dock har han fått en stor vit blåsa framme på sin tunga antagligen pågrund av hans tänder som skaft. Så varm mat får vi knappt i honom. Så amningen som hade avtagit har börjat mycket mer igen för det har varit där han varit mest nöjd. Sen har han helt plötsligt velat ta nappen!!! Tjena vad glad jag är :D Knappt tror det är sant, haha! 


Så mysigt att ha två sovande barn på sig! 😊

Ajaj!

När Alicia var sjuk så det ända som fick henne till att sova var i hennes gamla vagn, haha. Vad gör man inte för sina älskade barn ska vara nöjda <3 



RSS 2.0