All älskare av färger

Just idag under tiden jag håller på att göra iordning i våra köksskåp som är allt annat än organiserade. Kommer jag på att jag egentligen är en så kallat all älskare av många färger. Jag tycker om hur många färger som helst.

Älskar svart och vitt för det är stilrent och snyggt. Samtidigt som det är fint med grått också.

Pastellfärger är bara så snyggt tycker jag. Har jag inte fått upp ögonen förren i sommras. Jättefint på barnrum tycker jag.

Silver och guld i glittriga nyansen har jag alltid tyckte om. Speciellt silver har jag alltid älskat. Men samtidigt är det fint med glittriga andra färger som rosa och pastellfärger.

Sen tycker jag rött och grönt är så fint på julen. Något rött finns det alltid i vårt hem till julen. För tillfället har vi inte mycket.

Marinblått, senapsgult, brunt, vinrött är så fint i klädplagg. Jag tror alla tycker om fler färger än vad man tror. Men man tycker om färgerna på olika saker. I inredning som är ett stort och brett område. Kläder, skor och massa annat.

Just nu är mintgrönt en av mina favorit färger som jag absolut inte får nog av och rosa som jag älskat sedan jag var barn. Helst ljusrosa och puderrosa älskar jag. Färger jag absolut inte tycker om är lila, orange och vissa nyanser av grönt. Ljusblått har jag haft svårt för länge men börjat tycka om vi vissa saker. Dessa färger som jag inte tycker om har jag aldrig gillat förutom ljusblått då. Som jag börjat på upp ögonen för nu när jag har fått en pojke :)

Vilka färger tycker ni bäst om?

RSS 2.0